aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαϊάφας: «Έναν παίκτη να πάρει την Ομόνοια στα… ζινίσια του»

Καϊάφας: «Έναν παίκτη να πάρει την Ομόνοια στα… ζινίσια του»

Την άποψη πως η Ομόνοια χρειάζεται να ενισχυθεί με έναν επιθετικό και έναν ποιοτικό μέσο που θα είναι ηγετική μορφή εξέφρασε ο Σωτήρης Καϊάφας. Ο ζωντανός θρύλος των «πρασίνων» και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο κυπριακό ποδόσφαιρο ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» στο ΡΙΚ2 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ομόνοια θα είναι μέχρι τέλους διεκδικήτρια του τίτλου.

Η σχετική τοποθέτηση: «Η φετινή Ομόνοια είναι πάρα πολύ καλή και σε μερικά παιχνίδια είναι ακόμη καλύτερη από την παλιά. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν παίζουν φανταστικό ποδόσφαιρο και αυτό μας ενθουσιάζει. Με την πείρα μου, από τα παιχνίδια που βλέπω, χρειάζεται έναν επιθετικό και ένα παίκτη στο κέντρο που να μπορεί να κρατήσει την ομάδα στα… ζινίσια του. Γίνεται προσπάθεια απ’ ότι ακούω για μετεγγραφές και δεν βιάζονται για να μην φάμε… κλάππα όπως πέρσι. Πιστεύω ότι η Ομόνοια θα είναι εκεί μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ