aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαϊάφας: «Από εμάς εξαρτάται, έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Καϊάφας: «Από εμάς εξαρτάται, έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο στόχος για την Ομόνοια αυτή την αγωνιστική. Οι πράσινοι υποδέχονται τον Ολυμπιακό και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ακραίος αμυντικός του «τριφυλλιού», Αλέξανδρος Καϊάφας, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Από εμάς θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα, όμως είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Η πορεία μας στο πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής, είναι αρκετά καλή. Όμως, με περισσότερη δουλειά και προσπάθεια έχουμε περισσότερα περιθώρια βελτίωσης».

Η Ομόνοια έχει μαζέψει ως τώρα 13 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει επτά βαθμούς, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί αύριο (02/11) στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα και θα αρχίσει στις 10:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ