aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαι τώρα παίρνει φόρα για τους επόμενους

Και τώρα παίρνει φόρα για τους επόμενους

Ο Κάρλος ντα Γκράσα (Κάι) αποτέλεσε την αρχή για ένα κύμα ανακοινώσεων που θα ακολουθήσει από πλευράς Ομόνοιας το προσεχές διάστημα. Οι πράσινοι βρίσκονται μια ανάσα από τη σύναψη συμφωνίας με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Απέστειλαν έγγραφο θέλοντας να αποσπάσουν την υπογραφή τους σε προσύμφωνο, ακολούθως θα έλθουν στην Κύπρο για τις ιατρικές εξετάσεις, την υπογραφή συμβολαίου και την επισημοποίηση της συνεργασίας τους.

Θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να «κλειδώσουν» και τις επόμενες μετεγγραφές. Η τρέχουσα εβδομάδα κρίνεται σημαντική για να τρέξει ο προγραμματισμός. Τα χρονικά περιθώρια επιτρέπουν στον Πάμπο Χριστοδούλου να αναμένει την απάντηση ποδοσφαιριστών που αποτελούν την προτεραιότητά του, όπως είναι ο επιτελικός μέσος Ρούι Πέδρο (φωτό δεξιά) και ο τερματοφύλακας Πιτ Φελτχούιζεν (φωτό αριστερά). Ακολούθως, εφόσον δεν δείχνουν διάθεση να συνεργαστούν με τους όρους της Ομόνοιας και αφού η πλευρά του συλλόγου εξάντλησε όλα τα περιθώρια στο οικονομικό, ο Κύπριος τεχνικός θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Θα επιδιώξει μέσα στις προσεχείς δυο βδομάδες, δηλαδή μέχρι τις 3 Ιουλίου που θα αρχίσουν οι προπονήσεις να έχει σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ. Τότε, βάσει σχεδιασμού θα απομένουν 1-2 κινήσεις για να «κλείσει» το ρόστερ, οι οποίες θα γίνουν στην πορεία αναλόγως με τις ανάγκες ή κενά που θα παρουσιαστούν στην προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα, το σαφάρι του Μάκη Παπαϊωάννου στη Βραζιλία ολοκληρώθηκε. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Ομόνοιας επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο. Ακολούθως θα ενημερώσει λεπτομερώς (αφού είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία) τον προπονητή αλλά και τον πρόεδρο για τα όσα διαπίστωσε για τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και αναλόγως θα κινηθούν οι πράσινοι.

Ένα όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας ότι απασχόλησε τον Παπαϊωάννου είναι αυτό του Φράνκα. Πρόκειται για 26χρονο μέσο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Λοντρίνα, ομάδα Β’ Κατηγορίας της Βραζιλίας. Εάν αφήσει θετικές εντυπώσεις η Ομόνοια θα κινηθεί για απόκτησή του και είναι κάτι που θα διαφανεί στο προσεχές διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ