aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαι τώρα Ομόνοια, άντε να προλάβεις…

Και τώρα Ομόνοια, άντε να προλάβεις…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Προλαβαίνει ή όχι η Ομόνοια το τρένο της εξάδας; Η απάντηση θα δοθεί πιο ξεκάθαρα στη συνέχεια, μέσα από τα αποτελέσματα των εναπομείναντων τεσσάρων αγωνιστικών, παρόλο που δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια. Η διαφορά από την έκτη ομάδα ανέβηκε και πάλι στους τέσσερις βαθμούς, με τις αγωνιστικές μέχρι το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος να έχουν μειωθεί και μαζί οι πιθανότητες επίτευξης του στόχου της εξάδας.

Οι πράσινοι για άλλο ένα φετινό ματς έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους, μη μπορώντας να σκοράρουν και να φθάσουν σε δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να «χτίσει» ένα σερί νικών είναι κάτι που «πληγώνει» τη φετινή Ομόνοια και της στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Εκεί που κάνει μια νίκη και σου δίνει την εντύπωση πως είναι έτοιμη να κάνει το περαιτέρω βήμα, να ‘σου και πάλι ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι επιστροφές και ο αγώνας δρόμου

Ερμής (εκτός), Δόξα (εντός), Ανόρθωση (εκτός) και ΑΕΛ (εντός), είναι η διαδρομή που καλείται να ακολουθήσει η Ομόνοια μέχρι το τέλος της Α’ φάσης. Όποιος κι αν είναι ο βαθμός δυσκολίας του κάθε αγώνα, δεν έχει άλλη επιλογή από το να ψάξει το τρίποντο. Στα πρώτα δύο ματς της σειράς αυτής, θα έχει τον τίτλο του φαβορί και θα πρέπει να τον επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τα δυο τελευταία είναι ντέρμπι και εκεί είναι που θα κληθεί να κάνει και την υπέρβαση.

Η Ομόνοια θα θελήσει να αποφύγει το κάζο, γιατί περί τέτοιου θα πρόκειται, να μείνει εκτός εξάδας για πρώτη φορά από τότε που το πρωτάθλημα διεξάγεται με τη σημερινή του μορφή. Θα είναι τεράστιο πλήγμα από κάθε άποψη. Παράλληλα, τερματίζοντας στην 7 θέση της βαθμολογίας, αυτό θα το γνωρίζουμε τον Μάιο, θα πρόκειται για ισοφάριση της χειρότερης θέσης στην ιστορία της, που παρουσιάστηκε ξανά στο μακρινό 1953-54.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ