aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚαι τώρα η πρόκληση του Champions League

Και τώρα η πρόκληση του Champions League

Το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, αποτελεί ήδη παρελθόν για την Ομόνοια, καθώς η προσοχή όλων έχει στραφεί στην μεγάλη πρόκληση που ακολουθεί και δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή της ομάδας -για δεύτερη σερί σεζόν- στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Volleyball Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα πλαίσια του 2ου γύρου, το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την Jedinstvo Bemax από το Μαυροβούνιο. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (18:45) στο στάδιο «Ελευθερία» και ο επαναληπτικός στις 22 Οκτωβρίου στο Μαυροβούνιο. Η Ομόνοια φιλοδοξεί σε μια αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία και χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου της, προκειμένου να υλοποιήσει αυτή τη μεγάλη υπέρβαση.

H εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ, με τα παιδιά κάτω των 12 ετών να δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Τα εισιτήρια βρίσκονται ήδη στα εκδοτήρια Ομόνοια-Primetel, ενώ θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ