aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαι στόπερ και εξτρέμ!

Και στόπερ και εξτρέμ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αποφασισμένος να συμπληρώσει το ρόστερ τις επόμενες μέρες παρουσιάζεται ο Πάμπος Χριστοδούλου. Άλλωστε, θεωρεί πως με ακόμη δυο κινήσεις, φθάνοντας τις δώδεκα, η ομάδα του θα είναι γεμάτη ενόψει της επικείμενης σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στο να συνάψουν συνεργασία με κεντρικό αμυντικό και ακραίο επιθετικό. Το γεγονός ότι έχει σταλεί η προσφορά της Ομόνοιας στους εκλεκτούς (αφού προηγήθηκαν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές για τους όρους του συμβολαίου) και είναι σε αναμονή της απάντησής τους φανερώνει σε πόσο βαθμό προχωρημένες είναι και οι δυο περιπτώσεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες μας φέρουν τον τεχνικό της Ομόνοιας να κινείται για έμπειρο και πρωτοκλασάτο εξτρέμ και η σύναψη συνεργασίας μαζί του ίσως προηγηθεί του κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, χωρίς να αποκλείεται και η ανατροπή, ίσως η μετεγγραφή να κλείσει ακόμη και σήμερα με την Ομόνοια να ανακοινώνει κατ’ αρχήν συμφωνία. Εφόσον όλα κυλήσουν βάσει των τελευταίων ενεργειών που έγιναν, αρχές της προσεχούς εβδομάδας είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Πάμπος Χριστοδούλου να έχει στη διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ