aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαι οι παίκτες τη δουλειά τους

Και οι παίκτες τη δουλειά τους

Τις τελευταίες μέρες η προσοχή στην Ομόνοια έχει επικεντρωθεί, τόσο στο όνομα του νέου προπονητή όσο και στην προσπάθεια για τερματισμό της συνεργασίας του συλλόγου με τον Νίκο Νταμπίζα. Ωστόσο, την ίδια ώρα η ομάδα προετοιμάζεται για το σημαντικό και δύσκολο ματς με την ΑΕΚ. Τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και γενικότερα όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Η Ομόνοια θέλει το διπλό για να ελπίζει σε έξοδό της στην Ευρώπη. Ο βαθμός δυσκολίας μεγάλος, όμως οι πράσινοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους. Ο Άκης Ιωακείμ προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς να υπολογίζει τους Άρνασον και Κατελάρη. Η επάνοδος και των δύο υπολογίζεται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, δηλαδή την Κυριακή 2 Απριλίου, όταν η Ομόνοια θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Παναγιώτου που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ