aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαι ο Ματ... στην κοσμάρα του!

Και ο Ματ… στην κοσμάρα του!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ασταμάτητος μοιάζει ο Ματ Ντέρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός με τον Πέτεφ στον πάγκο της Ομόνοιας βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του στο σκοράρισμα. Σε διάστημα δυο μηνών, από τις 21 Δεκεμβρίου και μετά, ο Ματ σε 12 αγώνες (11 πρωταθλήματος, 1 Κυπέλλου) βρήκε τον τρόπο να σκοράρει στα 10. «Μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα 16 φορές! Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου ο βοηθός Στέλιος Νικήτα του στέρησε άλλο ένα, με τη λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ, που προκάλεσε και την έντονη αντίδραση της διοίκησης και του κόσμου της Ομόνοιας.

Ο Ντέρμπισαϊρ, με το πρόσφατο γκολ που πέτυχε κατά του ΑΠΟΕΛ, έφθασε τα 18 στο πρωτάθλημα. Είναι τρία γκολ μακριά από τον Τολεμές της ΑΕΚ. Έχει την ευκαιρία στη συνέχεια να τον προσπεράσει (παρόλο που θα χάσει το ματς της προσεχούς αγωνιστικής με τη Δόξα λόγω καρτών) αφού ο Γάλλος είναι τραυματίας. Σπουδαίος επιθετικός ο 31άχρονος Άγγλος και φροντίζει να το επιβεβαιώνει σε κάθε αγώνα της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ