aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαι ο Κλωναρίδης στον... χορό!

Και ο Κλωναρίδης στον… χορό!

Χάσαμε τον έλεγχο με τα ονόματα ποδοσφαιριστών που βγαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα και φέρονται ως υποψήφιοι στόχοι του Νίκου Νταμπίζα για την Ομόνοια.

Το νέο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα (5/5) και μπήκε στον… χορό, είναι αυτό του Βίκτωρ Κλωναρίδη του Παναθηναϊκού. Η στήλη «24ο ευαγγέλιο», της οποία επιμελείται ο συνάδελφος Βαγγέλης Μίχος στο sport24.gr, αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό.

«Η στήλη έχει αποκαλύψει πως στα πλάνα του βρίσκεται ο Νίκος Κουτρουμπής. Ο “Κούτρου” δεν είναι ο μοναδικός στόχος του Νταμπίζα, αφού στο στόχαστρο είναι άλλος ένας παίκτης του “τριφυλλιού”. Ο λόγος για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό από το 2013, δίχως να έχει την εξέλιξη που περίμεναν πολλοί στην ομάδα».

Ακόμη, επισημαίνει πως: «Με τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας, που διαθέτει ακόμη άκρες σε ΠΑΟ, να μαθαίνει πως ο Στραματσόνι δεν υπολογίζει τον Κλωναρίδη για την νέα σεζόν. Ο 24χρονος ακραίος έχει ακόμη 1 χρόνο συμβόλαιο αλλά έχει ενημερωθεί (ή καταλάβει) πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα μελλοντικά πλάνα του Ιταλού».

Και προσθέτει: «Αυτή την εξέλιξη, λοιπόν, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Νταμπίζας για να πάρει τον Κλωναρίδη στην Κύπρο. Βέβαια ο Νταμπίζας ξέρει ήδη πως δεν θα είναι εύκολο αφού ο Κλωναρίδης προτιμά εφόσον δεν συνεχίσει στον ΠΑΟ να πάει σε ομάδα του εξωτερικού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ