aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαι ήττα (1-2) και... άσφαιρη στην πρόβα τζενεράλε η Μπάναντς!

Και ήττα (1-2) και… άσφαιρη στην πρόβα τζενεράλε η Μπάναντς! [pics]

Την ήττα στην πρόβα τζενεράλε της γνώρισε η αντίπαλος της Ομόνοιας στο Γιουρόπα Λιγκ. H Μπάναντς αναμετρήθηκε με τη Σιράκ Αρμενίας, που επίσης αγωνίζεται στον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 2ης θέση που κατέκτησε στο πρωτάθλημα της χώρας και γνώρισε την ήττα με 2-1.

Και τα τρία γκολ της αναμέτρησης προήλθαν από πόδια ποδοσφαιριστών της Σιράκ, δηλαδή το γκολ της Μπάναντς επιτεύχθηκε από αυτογκόλ και μάλιστα με αυτό είχε πάρει προβάδισμα η αντίπαλος των πρασίνων.

Το παιχνίδι διεξήχθει στο στάδιο «Μπάναντς» του Ερεβάν, όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος από τους συνεργάτες του Κάρβερ μετέβη στην Αρμενία για να το παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι.

Η Μπάναντς ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Stepan Ghazaryan, Soslan Kachmazov, Vlatko Drobarov, Lionel Adams, Vahagn Ayvazyan, Alexander Hovhannisyan, Claudio Torekhon, Hakob Hakobyan, Edgar Movsisyan, Petros Avetisyan, Atsamaz Buraev.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ