aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαι η αγωνία  «χτυπά» κόκκινο

Και η αγωνία  «χτυπά» κόκκινο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το μυαλό όλων στην Ομόνοια είναι στον μεθαυριανό τελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ωστόσο, προέχουν τα νέα για τον Δημήτρη Χριστοφή και κατά πόσο θα προλάβει ή όχι το ματς της 18ης Μαΐου.

Ο διεθνής άσος, που ως γνωστόν αποχώρησε τραυματίας από το προχθεσινό ματς, υπέστη διάστρεμμα κι απομένει να διαφανεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί η σοβαρότητά του. Το ιατρικό τιμ των πρασίνων έπεσε με τα μούτρα πάνω στον διεθνή άσο, προσδοκώντας ότι θα είναι σε θέση να τον ετοιμάσουν για τον τελικό.

Σήμερα, θα μπορούν να λεχθούν περισσότερα και ίσως να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αν ο Χριστοφή θα δηλώσει ή όχι παρών στο σημαντικότερο ματς της σεζόν για την ομάδα του. Ο ίδιος το θέλει πολύ, το εξέφρασε και στις πρόσφατες δηλώσεις του στο «Goal».

«Νιώθω πολύ καλά, δυνατός και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μου. Η απόφαση για παρουσία μου ή όχι στο αρχικό σχήμα ανήκει στον προπονητή μου», είχε επισημάνει ο Τζίμης. Πού να ήξερε όμως ότι η ατυχία θα τον «χτυπήσει» και πάλι. Όλοι στην ομάδα είναι στο πλευρό του, τον στηρίζουν ψυχολογικά και ευελπιστούν ότι θα είναι έτοιμος την Τετάρτη.

Εξάλλου, το πρόβλημα που απεκόμισε ο Όρσουλιτς δεν εμπνέει ανησυχίας και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή για τον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ