aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαι επίσημα στα... μπλε ο Φυλακτού

Και επίσημα στα… μπλε ο Φυλακτού

Και επίσημα ποδοσφαιριστής της Πάφος FC είναι ο Γεράσιμος Φυλακτού, για μία σεζόν με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια, η οποία πρόλαβε τους μπλε καθώς ανακοίνωσε χθες την εξέλιξη αυτή. O νεαρός μέσος βρίσκεται ήδη στη Σλοβενία, εκεί όπου προετοιμάζεται η Πάφος FC και φωτογραφήθηκε με το διοικητικό στέλεχος των μπλε, Χάρη Γλυκύ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της παφιακής ομάδας:

«Το Σωματείο Πάφος FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Φυλακτού. Θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια Λευκωσίας. Ο Γεράσιμος Φυλακτού είναι 26 ετών (24/07/1991) και αγωνίζεται ως μέσος. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελπίδων ενώ αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, καλωσορίζουν τον Γεράσιμο Φυλακτού στην μεγάλη οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ