aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣKαι δεύτερο «βλαστάρι» της Ομόνοιας στην Άιντραχτ!

Kαι δεύτερο «βλαστάρι» της Ομόνοιας στην Άιντραχτ!

Τον δρόμο που… χάραξε ο Γιώργος Ποντικός ακολουθεί άλλο ένα «βλαστάρι» της Ομόνοιας. Ο λόγος για τον Αντόνιο Φώτη, τον 15χρονο αρχηγό της ομάδας U17 των πρασίνων, ο οποίος συμφώνησε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και σύντομα θα μετακομίσει στην Γερμανία.

Πρόκειται για τον μικρό αδελφό του Χριστιάν Φώτη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα της Ομόνοιας πέρυσι, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και έχει όλα τα φόντα για σπουδαία καριέρα. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, τόσο ως ανασταλτικός μέσος, όσο και ως επιτελικός.

Διαβάστε επίσης: «Γερμανικά» ευρώ στο ταμείο της Ομόνοιας

Η Ομόνοια του κατέθεσε πρόταση για συμβόλαιο συνεργασίας, εντούτοις ο Φώτη επέλεξε να ανοίξει τα «φτερά» του και να μετακομίσει στο εξωτερικό, αφού πέραν την Άιντραχτ ενδιαφέρον υπήρχε κι’ από άλλες ομάδες του εξωτερικού. Ο Φώτη θα συναντήσει στις ακαδημίες της γερμανικής ομάδας τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο του, Γιώργο Ποντικό, ενώ η Ομόνοια θα καρπωθεί περίπου 60.000 ευρώ για δικαιώματα εκπαίδευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ