aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ήθελε τον Καρέλη στην Ομόνοια για αυτό το Καλοκαίρι»

«Ήθελε τον Καρέλη στην Ομόνοια για αυτό το Καλοκαίρι»

Η αλήθεια είναι πως το όνομα του Νίκου Καρέλη έπεσε στο μετεγγραφικό τραπέζι του Ατρόμητου, τονίζεται στην στήλη «Ο Πληροφοριοδότης» της «Ώρας των Σπορ».

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αναστασίου, όπως αναφέρεται, «γνωρίζει πολύ καλά τον 26χρονο επιθετικό από την περίοδο της κοινής θητείας τους στον Παναθηναϊκό. Και στο πρόσωπό του βλέπει μια πολύ καλή λύση για τον παίκτη που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Κουλούρη».

Και πάει ένα βήμα παρακάτω, επικαλούμενη αρκετές πληροφορίες που ήταν γνωστές, αλλά και φρέσκες: «Παρεμπιπτόντως, ο κόουτς είχε βάλει στο… σημάδι τον Καρέλη απ’ την περίοδο που καθόταν στον πάγκο της Ομόνοιας και είχε πολύ το όνομά του στην καλοκαιρινή μετεγγραφική λίστα της κυπριακής ομάδας. Εσχάτως, θα τον ήθελε με τα… χίλια στον Ατρόμητο, ωστόσο το κασέ του Καρέλη θα πρέπει να πέσει θεαματικά για να υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για την μετακόμισή του στη δυτική όχθη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ