aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΉταν με το στυλό στο χέρι ο Πάμπος, κλείνει χρόνο σε εφτά μέρες

Ήταν με το στυλό στο χέρι ο Πάμπος, κλείνει χρόνο σε εφτά μέρες

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Σε εφτά μέρες ο Πάμπος Χριστοδούλου συμπληρώνει ακριβώς ένα χρόνο στο… ταμείο ανεργίας. Ο Κύπριος τεχνικός αποχώρησε από την Ομόνοια στις 5 Δεκεμβρίου 2017 και εκ τότε δεν εργάστηκε πουθενά.

Ο 51χρονος προπονητής, σύμφωνα με το περιβάλλον του, απέρριψε διάφορες προτάσεις που του έγιναν κατά το διάστημα αυτό περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει στους πάγκους. Η πρόταση της Ένωσης, η οποία ψάχνει εδώ και μέρες τον αντικαταστάτη του Αντρέ Πάους τον ικανοποιούσε τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και από πλευράς φιλοδοξιών, καθώς οι «βυσσινί» έχουν τη διάθεση αναδιοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Τα… τσούγκρισαν στους συνεργάτες με τον Πάμπο Χριστοδούλου

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει στο οικονομικό σε συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (27/11), όμως δεν κατέληξαν σε «γάμο» καθώς προέκυψε διαφωνία στην στελέχωση του προπονητικού επιτελείου.

Η απαίτηση του Πάμπου Χριστοδούλου να εργαστεί με το δικό του τιμ δεν βρήκε σύμφωνη την ομάδα του Παραλιμνίου και το γεγονός αυτό στάθηκε η αιτία για να σταματήσουν τις διαπραγματεύσεις. Φαίνεται πως η διοίκηση της Ένωσης διέγραψε οριστικά το όνομα του πρώην τεχνικού της Ομόνοιας από τη λίστα των υποψηφίων, εντούτοις όσο η θέση του αντικαταστάτη του Αντρέ Πάους παραμένει «ορφανή», καλό είναι να κρατάμε μια… πισινή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ