aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ισοπέδωσαν» τον Πέτεφ οι συμπατριώτες του

«Ισοπέδωσαν» τον Πέτεφ οι συμπατριώτες του

Με τίτλο: «Αυτή τη φορά ο Πέτεφ απογυμνώθηκε», η βουλγαρική ιστοσελίδα «topsport.bg», κάνει ένα αφιέρωμα στον τέως πλέον τεχνικό της Ομόνοιας για τις επεισοδιακές αποχωρήσεις του από ομάδες που ήταν αφεντικό στον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η προσφυγή της Ομόνοιας και η κίνηση του δικηγόρου του Πέτεφ!

Τονίζει ότι «αυτή τη φορά δεν πρόκειται για φυσικό γδύσιμο όπως τότε που οπαδοί της Λέφσκι του έβγαλαν τη φανέλα, αλλά για ηθικό γδύσιμο». Αναφέρει μάλιστα ότι αυτό που έγινε με τον Βούλγαρο τεχνικό στην Ομόνοια δεν αποτελεί έκπληξη και παραθέτει κάποιες από τις επεισοδιακές αποχωρήσεις του Πέτεφ από ομάδες που διετέλεσε προπονητής στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Θα ξεγυμνώσουν τον Πέτεφ ξανά;» (video)

Το… αφιέρωμα καταλήγει με έναν τρόπο που δεν θα αρέσει σίγουρα στον Πέτεφ: «Από εδώ και στο εξής είναι ενδιαφέρον ποιος θα προσλαβει τον Ιβάιλο Πέτεφ. Δεδομένου ότι συνεχώς απασχολεί με ασαφείς ιστορίες, ο επόμενος σύλλογος του θα πρέπει να είναι αρκετά επιπόλαιος. Πάντα σκάνδαλα, δικηγόροι, κυρώσεις, διαμάχες και τώρα δικαιολογίες για άσχημα αποτελέσματα λόγω αμφίβολης συμπεριφοράς των παικτών του. Είναι δύσκολο να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάποιου μετά. Και δεν υπάρχει τίποτα για να κρυβόμαστε πίσω από αυτό, το πρόβλημα είναι παντού, αφού οι συμμετέχοντες προέρχονται από διαφορετικές κατηγορίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πέτεφ είχε ξανανοίξει «πόλεμο» σε αποδυτήρια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ