aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΙσόπαλο το τρίτο τεστ της Ομόνοιας (video/pics)

Ισόπαλο το τρίτο τεστ της Ομόνοιας (video/pics)

Ισόπαλη (2-2) αναδείχθηκε η Ομόνοια στο τρίτο της φιλικό παιχνίδι στην Πολωνία, απέναντι στη δεύτερη ομάδα της Λεχ Πόζναν. Τα γκολ του «τριφυλλιού» πέτυχαν οι Ντέρμπισαϊρ και Λόπες. Ήταν το δεύτερο γκολ του Πορτογάλου μετά απ’ αυτό που πέτυχε επί της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Η Ομόνοια βρέθηκε πίσω στο σκορ (17’), ισοφάρισε ο Ντέρμπισαϊρ με κεφαλιά ψαράκι (42’), ενώ ο Λόπες έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, επίσης, με κεφαλιά (77’). Τελικά, σε μια αδράνεια της άμυνας των πρασίνων η Λεχ Πόζναν ισοφάρισε (2-2).

Ο Πάμπος Χριστοδούλου χρησιμοποίησε 21 ποδοσφαιριστές. Στα αξιοσημείωτα η πρώτη παρουσία των Φελτχούιζεν, Εκίθα και Μαντούρο. Τα συνεχή τρεξίματα, τα στενά μαρκαρίσματα και το παιχνίδι κατοχής, είναι τα στοιχεία που παρουσίασε και πάλι η Ομόνοια και τα οποία απαιτεί ο Κύπριος τεχνικός. Επόμενο φιλικό και τελευταίο στην Πολωνία είναι τη Δευτέρα με τη Ζαγκλέμπιε.

Ομόνοια: Φελτχούιζεν (77’ Χριστοδούλου), Παναγιώτου (71’ Δημητρίου), Εκίθα (71’ Φραγκέσκου), Κατελάρης, Καντέ (84’ Φιάκας), Σοάρες (65’ Μαντούρο), Μπρέβελντ (59’ Μαργκάσα), Κανού (58’ Χριστοφή), Γκονζάλες (79’ Κατσαντώνης), Αζίζ (68’ Τουρέ), Ντέρμπισαϊρ (46’ Λόπες).

* Όσον αφορά στον Γουίλιαμ Σοάρες, αναμένεται απόψε στην Πολωνία και από αύριο θα αρχίσει προπονήσεις. Ούτε και σήμερα προέκυψε ουσιαστική εξέλιξη με τον Αραούζο. Ο ποδοσφαιριστής διαμήνυσε ότι προτίθεται να πληρώσει ένα ποσό για να πάρει την ελευθέρα του από την Γκρέμιο Ανάπολις, με την Ομόνοια να είναι σε αναμονή.

Υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο φιλικό στο «Remes» είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (31/7), ενώ η αποστολή επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη μέρα (1/8).

Πιο κάτω τι βίντεο και το live του αγώνα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ