aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΙσόπαλη στο δεύτερο της τεστ (pics)

Ισόπαλη στο δεύτερο της τεστ (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Η Ομόνοια εξήλθε ισόπαλη (1-1) με τον Άρη στο Τσίρειο στάδιο, στο δεύτερο της φιλικό επί κυπριακού εδάφους. Τα γκολ σημείωσαν οι Μπρέβελτ (47’)για τους φιλοξενούμενους και Σκούρτης (86’) για τους πράσινους της Λεμεσού.

Η πολυπρόσωπη μεσοαμυντική λειτουργία του Άρη έβαλε δύσκολα στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου είχε τον έλεγχο του αγώνα, κρατούσε μπάλα, αλλά δύσκολα δημιουργούσε ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Ο «δαιμόνιος» Ζαρκίνιο δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις, ταλαιπώρησε την άμυνα των Λεμεσιανών, ωστόσο οι δύο ομάδες έμειναν στην λευκή ισοπαλία στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι πράσινοι της πρωτεύουσας άνοιξαν το σκορ νωρίς (47’), μετά από σέντρα του Ζαρκίνιο ο Μπρέβελτ έπιασε την κεφαλιά νικώντας τον τερματοφύλακα του Άρη. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έκανε αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και η είσοδος του Χριστοφή-Γκονσάλες-Ντάρμπισαϊρ έκανε πιο επιθετική των ομάδα των φιλοξενουμένων.  Λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα (86’), ο Άρης έφερε το ματς στα ίσα με τον Σκούρτη, όπου αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Ομόνοιας: Παναγή, Ζαΐλσον (79’ Φιλιώτης), Φαμπρίσιο (87’ Κατσαντώνης), Γουίλιαμ Σοάρες (73’ Φραγκέσκου), Καντέ (61’ Μαργκάσα), Μαδούρο (64’ Κατελάρης), Μπρέβελτ (71’ Άλεξ Σοάρες), Τουρέ (57’ Γκονσάλες), Ζαρκίνιο (79’ Κύπρου), Αζίζ (57’ Χριστοφή), Λόπες (64’ Ντάρμπισαϊρ).

Πιο κάτω το live του αγώνα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ