aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΙσχυρός συμπαίκτης για την Ομόνοια

Ισχυρός συμπαίκτης για την Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έναν νέο ισχυρό συμπαίκτη απέκτησε η Ομόνοια. Πρόκειται για τη στοιχηματική εταιρεία FONBET, που θα είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας για την τριετία 2018-21. Το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης εμφάνισης της Ομόνοιας, ενώ ως σύλλογος θα έχει κι άλλα οφέλη.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας τους, η Ομόνοια Ποδόσφαιρο παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τον νέο της μεγάλο χορηγό. Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Δημήτρης Γρηγόρη, αναφέρθηκε στη συμφωνία Ομόνοιας και FONBET. «Οι μεγάλες ομάδες πάντα υποστηρίζονται από μεγάλους χορηγούς. Είχαμε βάλει ψηλά τον πήχη, όσον αφορά στη συνεργασία για τον μέγα χορηγό», είπε αρχικά και συνεχίζοντας, τόνισε: «Η παρούσα χρονική συγκυρία αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ομόνοια. Είναι η αρχή ενός μεγαλεπήβολου πλάνου, με ορίζοντα την κορυφή. Θέλαμε να συνδέσουμε αυτό το ξεκίνημα με μια νέα, φρέσκα και δυνατή συνεργασία. Μια συνεργασία που θα ταρακουνούσε τα νερά. Που θα έστελνε το μήνυμα ότι η Ομόνοια είναι εδώ!». Ο κ. Γρηγόρη επισήμανε πως, η Ομόνοια άντεξε τις δοκιμασίες, ξεπέρασε τις δυσκολίες και επέστρεψε με όνειρα και φιλοδοξίες. «Αναζητούσαμε ένα brand ανάλογο με αυτό της Ομόνοιας: δυναμικό, με εκτόπισμα, φήμη και αδιαμφισβήτητη αξία. Το αποτέλεσμα μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους».

Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία με την FONBET, μια εταιρεία διεθνούς βεληνεκούς, πέρα από τα όσα ανέφερα προηγουμένως, προσδίδει περαιτέρω κύρος και πρεστίζ στην Ομόνοια και επίσης επιβεβαιώνει την αξία του εμπορικού της ονόματος. Επιπλέον, με τη συμφωνία αυτή, η Ομόνοια αποκτά άλλον έναν ισχυρό και πολύτιμο συμπαίκτη».

Ακολούθως, ο κ. Δημήτρης Γρηγόρη ανέδειξε τις ομοιότητες στην πορεία που ακολουθούν, αυτήν τη χρονική περίοδο, Ομόνοια και FONBET. «Οι δρόμοι Ομόνοιας και FONBET ενώθηκαν σε μια περίοδο κατά την οποία και οι δύο θέλουν να δημιουργήσουν κάτι ισχυρό και στέρεο. Η Ομόνοια επιχειρεί να επανακτήσει την παλιά αγωνιστική της αίγλη και σταδιακά να επιστρέψει στις κατακτήσεις τίτλων. Η FONBET ανοίγει για πρώτη φορά τον κύκλο εργασιών της στην Κύπρο και προσβλέπει σε μια επιτυχημένη παρουσία», είπε. Και κατέληξε: «Ο χαρακτήρας νικητή, το φιλόδοξο πλάνο, ο επαγγελματισμός, το εκτόπισμα και οι υψηλές απαιτήσεις είναι τα κύρια κοινά χαρακτηριστικά Ομόνοιας και FONBET. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα πως η μια πλευρά θα σπρώξει την άλλη, σε μια ανοδική πορεία προς την υλοποίηση των στόχων που έθεσαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ