aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΙσχυρά πιστός ο Ουζόχο: «Δεν θα μείνω έξι μήνες εκτός…»

Ισχυρά πιστός ο Ουζόχο: «Δεν θα μείνω έξι μήνες εκτός…»

Ο Φρανσίς Ουζόχο, μιλώντας στην ιστοσελίδα Today.ng της πατρίδας του, δήλωσε ότι επιθυμούσε να συνεχίσει να παίζει με την χώρα του, ενώ αποκάλυψε τις συναισθηματικές μάχες που έδωσε, αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της διεθνούς φιλικής αναμέτρησης της περασμένης Παρασκευής απέναντι στη Βραζιλία στο Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης.

Ωστόσο, μιλώντας στην πρώτη του συνέντευξη μετά το παιχνίδι, ο γκολκίπερ των «Σούπερ Αετών» είπε ότι ήθελε να συνεχίσει το παιχνίδι παρά την στιγμιαία απώλεια μνήμης.

«Για να είμαι ειλικρινής, τη στιγμή εκείνη δεν σκέφτηκα καθόλου μέχρι να βγω από το γήπεδο. Πονούσα μόνο και η αλήθεια είναι ότι ήθελα να συνεχίσω να παίζω, ακόμα κι όταν έφυγα από το γήπεδο. Θα ήθελα να τελειώσω τον αγώνα», είπε.

Διαβάστε επίσης: €20.548 ο μηνιαίος «μισθός» της FIFA στον Ουζόχο

Ακολούθως, είπε πως είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει ενάντια στη Βραζιλία: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερος διεθνής αγώνας από το να παίξεις εναντίον των “γιγάντων” της Νότιας Αμερικής. Δεν ήταν δικό μου λάθος, θα ήθελα να τελειώσω το παιχνίδι παρά τους πόνους που είχα».

Διαβάστε επίσης: Χαρίτου: «Θα επηρεάσει η απουσία του Ουζόχο…» (τι να προσέξει ο νέος κίπερ)

Ακολούθως ο Ουζόχο υποσχέθηκε ότι θα ανακάμψει νωρίτερα από τους έξι μήνες που ο γιατρός είπε ότι θα περάσει μέχρι να επιστρέψει στη δράση: «Ο γιατρός μου είπε ότι θα είμαι έξω για έξι μήνες, αλλά είμαι ισχυρά πιστός και δεν αισθάνομαι ότι θα μείνω τόσο πολύ εκτός μέχρι να επιστρέψω στη δράση. Θέλω να υποσχεθώ ότι θα δούλευα σκληρά για να βγω από αυτόν τον τραυματισμό ισχυρότερος και καλύτερος».

Διαβάστε επίσης: Δέθηκε με Ομόνοια ο Ουζόχο: «Υπόσχομαι ότι θα ξαναφορέσω τα πράσινα»

Ο διεθνής κίπερ της Νιγηρίας εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους του έστειλαν μηνύματα καλής θέλησης αφού υπέστη τον τραυματισμό την περασμένη Κυριακή. «Ξέρω ότι δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλους που μου έστειλαν μηνύματα αλλά θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους υποστηρικτές μου σε όλο τον κόσμο που με ευχαρίστησαν πολύ μετά τον τραυματισμό που είχα με τη Βραζιλία», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ