aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ήρθα εδώ για δύο λόγους» (video)

«Ήρθα εδώ για δύο λόγους» (video)

Αποφασισμένος για να κερδίσει τον κόσμο της Ομόνοιας, με την αγωνιστική του παρουσία, παρουσιάστηκε ο 28χρονος Ελλαδίτης αμυντικός, Θανάσης Παντελιάδης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου.

Επιπλέον, δήλωσε ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στην ομάδα μας, διαπίστωσε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις, ενώ εκτίμησε ότι θα προσαρμοστεί εύκολα στα νέα δεδομένα που συνάντησε, καθώς ήδη νιώθει οικεία στην Ομόνοια

Ακόμη, αναφέρθηκε στην δυναμική του κόσμου της ομάδα μας, αλλά και στο εκτόπισμα της Ομόνοιας, στοιχεία που σε συνδυασμό με τον τρόπο που τον προσέγγισε ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, τον οδήγησαν να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Πιο κάτω παραθέτουμε το βίντεο με τις δηλώσεις του Θανάση Παντελιάδη, συνοδευόμενο από πλάνα μέσα από τις προπονήσεις της ομάδας, στο Σεφάου όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Από τις λίγες ημέρες που είμαι στην Κύπρο και αυτό που βιώνω, φαίνονται όλα πάρα πολύ ωραία. Είμαι σε μια ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Σε κάθε προπόνηση όλοι οι παίκτες δουλεύουν στα «κόκκινα» και αυτό είναι πολύ καλό και θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι.

Χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και παρατηρώντας ότι η ομάδα έχει μεγάλη δυναμική με τον κόσμο και αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο. Απ’ εκεί και πέρα, στα θετικά για την ομάδα είναι ο ενθουσιασμός, η ομάδα δεν έχει συμμετοχή σε ομίλους και αυτός ο ενθουσιασμός μπορεί βγει σε καλό.

Πίστευα ότι θα χρειαστώ αρκετό χρόνο αλλά από την πρώτη μέρα ο τρόπος με αγκάλιασε η ομάδα με έκανε να αισθανθώ πολύ οικεία και φυσικά σε αυτό μεγάλο ρόλο έχει ο τρόπος που με δέχθηκαν οι συμπαίκτες μου.  Νιώθω ότι θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Δύο ήταν οι λόγοι που αποφάσισα να έρθω στην Ομόνοια.

Πρώτος ήταν ο τρόπος που με προσέγγισε ο κ. Νταμπίζας και το πλάνο που έχει για την ομάδα και ο δεύτερος είναι ότι γνώριζα από πολλά χρόνια τη δυναμική της ομάδας, έχει τον μεγαλύτερο κόσμο και πάρα πολλούς τίτλους και πιστεύω και με μένα να μεγαλώσει κι άλλο. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που μπορώ καλύτερα μέσα στο γήπεδο και εύχομαι να με αγκαλιάσουν για την απόδοσή μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ