aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΙπτάμενη... Ομόνοια!

Ιπτάμενη… Ομόνοια!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Καρέ Ολλανδών ποδοσφαιριστών θα έχει στο ρόστερ της η Ομόνοια τη νέα σεζόν, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Μετά τον Μπρέεφελντ, που εντάχθηκε στους πράσινους τον περασμένο Ιανουάριο, ο Πάμπος Χριστοδούλου προχώρησε στην προσθήκη ακόμη τριών ποδοσφαιριστών από τη «χώρα της τουλίπας». Των Πιτ Φελτχούιζεν, Χέτβιχες Μαντούρο και χθες του Ζαρκίνιο Αντόνια (από το Κουρασάο, με ολλανδική υπηκοότητα).

Η παρουσία τεσσάρων Ολλανδών στο ρόστερ κάνει τον κόσμο της ομάδας να ονειρεύεται μια… ιπτάμενη Ομόνοια, που θα τους χαρίσει πολλές επιτυχίες. Η παρουσία των Ολλανδών φανερώνει πως ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν έμεινε «κολλημένος» στην προσφιλή αγορά του, την πορτογαλική, αλλά θέλησε να κάνει τη διαφορά με την παρουσία παικτών και από άλλες φημισμένες σχολές. Το γεγονός αυτό στέλνει το μήνυμα ότι ο Χριστοδούλου ψάχνει να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ομόνοια, γνωρίζοντας το DNA της ομάδας και τις απαιτήσεις του κόσμου της.

Οι πράσινοι, λοιπόν, ανακοίνωσαν χθες τη σύναψη συνεργασίας με τον Ζαρσίνιο για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε με τον εκπρόσωπό του στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η Ομόνοια, με τις δυο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία και τον Ολλανδό να υπογράφει το συμβόλαιό του. Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο, Αντώνη Τζιωνή, που ταξίδεψε στην Πολωνία για να βρεθεί για λίγες μέρες κοντά στην ομάδα. Ο Αντόνια τέθηκε ήδη στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου.

Ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα θα επιδιώξει το συντομότερο δυνατό να φθάσει στο επίπεδο των συμπαικτών του, κυρίως από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ως γνωστόν, στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γκο Αχέντ Ίγκλς, από την οποία πέρασε και την τριετία 2011-14. Για μια διετία (2014-16) ήταν στη Χρόνινχεν έχοντας για συμπαίκτη και πάλι τον Μαντούρο, ενώ άρχισε την καριέρα του από τη Χάγη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ