aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΙωακείμ: «Nα είστε βέβαιοι πως θα παλέψουμε» (αφιερωμένη η νίκη)

Ιωακείμ: «Nα είστε βέβαιοι πως θα παλέψουμε» (αφιερωμένη η νίκη)

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ομόνοιας, Άκης Ιωακείμ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και αφιέρωσε τη νίκη επί της ΑΕΛ στον Άγγελο Αγαθαγγέλου.

Αναλυτικά: «Είχαμε μία πολύ δύσκολη βδομάδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη φυγή του προπονητικού τιμ. Είχαμε πολύ λίγο χρόνο μπροστά μας να δουλέψουμε, οι παίκτες μας έδειξαν χαρακτήρα, ότι τους ζήτησα το έχουν κάνει και με το παραπάνω και αυτό με κάνει απόλυτα ικανοποιημένο.

Δεν σταματάμε εδώ, έχουμε συνεχόμενα ντέρμπι, αρχίζοντας από τον ΑΠΟΕΛ. Το θετικό είναι πως μείναμε στους στόχους μας και να είστε βέβαιοι πως θα παλέψουμε. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι πάντα μεγάλη. Αυτή τη νίκη την αφιερώνω στον φίλο και αδερφό Άγγελο Αγαθαγγέλου.

Τον περιμένουμε όλοι να βγει νικητής. Θέλω να δώσε ένα μήνυμα στον κόσμο, στα δύσκολα πρέπει να είναι κοντά. Είμαι σίγουρος πως θα ρθει, η αγάπη που έχει είναι παθολογική. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και στον Πάμπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ