aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΙωακείμ: «Έλεγα στη γυναίκα μου "Παναγιά μου", σας το λέω και ανατριχιάζω»

Ιωακείμ: «Έλεγα στη γυναίκα μου “Παναγιά μου”, σας το λέω και ανατριχιάζω»

Ιδιαίτερα χαρούμενος και ενθουσιασμένος σε σημείο που τόνισε και on air ότι ανατρίχιασε, δηλώνει ο Άκης Ιωακείμ για την πρόκριση της Ομόνοιας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ επί του Ερυθρού Αστέρα και την εξασφάλιση συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0, o παλαίμαχος άσος των πρασίνων και πρώην προπονητής τους παραδέχθηκε αρχικά ότι «για να σας πω την αλήθεια το χάρηκα πάρα πολύ. Ανδρώθηκα στην Ομόνοια και ήταν μια ξεχωριστή μέρα. Το δικαιούταν εδώ και πολλά χρόνια. Δυστυχώς, δεν το πέτυχα ως παίκτης ή προπονητής, όμως ευτυχώς είχα την ευκαιρία να το χαρώ τώρα».

Σε ό,τι αφορά στις λεπτομέρειες που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Ομόνοιας και επετεύχθη ο στόχος της πρόκρισης, ανέφερε πως, «η Ομόνοια έδειξε τι ζητούσε στο γήπεδο. Ήξερε τι ήθελε και είχε στρατηγική. Είχε και ένα μεγάλο τερματοφύλακα, ο οποίος κατάφερε να κάνει 2-3 αποκρούσεις σημαντικές και κατάφερε μετά να βγάλει τα πέναλτι».

Περιγράφοντας τα τελευταία στάδια του αγώνα είπε: «Στα τελευταία λεπτά δεν μπορούσα. Μιλούσα στη γυναίκα μου και της έλεγα “Παναγιά μου, Θεέ μου να περάσουν αυτά”, σας το λέω και σηκώνεται η τρίχα μου».

Δήλωσε εξάλλου αισιόδοξος για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι η καλύτερη ομάδα του Ολυμπιακού των τελευταίων ετών, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Θα το παλέψουμε και γιατί όχι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ