aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ήμουν 15 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και έμαθα να ζω με αυτή την πίεση»

«Ήμουν 15 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και έμαθα να ζω με αυτή την πίεση»

Ο Τόμας Μεχίας θα είναι κάτοικος στο «Ηλίας Πούλλος» για τα επόμενα δύο χρόνια, καθότι υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με το τριφύλλι.

Ο Μεχίας πρόεβηκε σε δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της Ομόνοιας και αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Άνχελ Γκόμεθ και το γεγονός ότι του αρέσει να λειτουργεί υπό συνθήκες πίεσης.

Δείτε αναλυτικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω σε μια ιστορική ομάδα, όπως η Ομόνοια. Είναι μια πρόκληση για εμένα. Η ομάδα έχει ξεκινήσει μια νέα και φιλόδοξη προσπάθεια. Ο κ. Γκόμεθ πίστεψε στις δυνατότητές μου και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Επίσης, βασικός λόγος είναι και η πίεση για επιτυχίες που υπάρχει στην Ομόνοια. Ήμουν 15 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και έμαθα να ζω με αυτή την πίεση, συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι σε ομάδα με τέτοιες απαιτήσεις. Ο κόσμος να περιμένει από εμένα σκληρή δουλειά και ότι θα τα δίνω όλα για την Ομόνοια. Τον θέλουμε συνεχώς δίπλα μας. Με τη δύναμη και την ενέργειά του, θα έχουμε μια ωραία χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ