aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΉλθε για να… χορέψει σάμπα!

Ήλθε για να… χορέψει σάμπα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο ποδοσφαιριστής που ξέρει μπάλα το… φωνάζει με την πρώτη, όπου κι αν πάει να αγωνιστεί. Αυτό επιβεβαιώνει με την έως τώρα παρουσία του ο Κανού, ο Βραζιλιάνος μέσος που η μετεγγραφή του στην Ομόνοια προκάλεσε θετική εντύπωση και έκπληξη στους οπαδούς της ομάδας. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, που έκανε σπουδαίες σεζόν κυρίως στην Άντερλεχτ, παρουσιάζεται διψασμένος και αποφασισμένος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Θέλει να διαγράψει αμέσως το αρνητικό πέρασμά του από την Ταϊλάνδη και η Ομόνοια του δίνει την ευκαιρία να το πετύχει. Ο Πάμπος Χριστοδούλου του έδειξε την εμπιστοσύνη που θα ήθελε, τον πιστεύει, και αυτός ανταποκρίνεται νωρίς στον μέγιστο βαθμό.

Ο Κανού, λοιπόν, ξεχώρισε στα πρώτα τρία φιλικά στην Πολωνία (για τα δύο υπήρξε εικόνα), ενώ το ίδιο κάνει και στις προπονήσεις, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Όσο για την παρουσία του στα φιλικά, έδειξε μεγάλη άνεση στις κινήσεις τους με την μπάλα στα πόδια, καλή κάθετη μεταβίβαση, πολλά τρεξίματα, έχοντας αρχοντικό στιλ.

Έδειξε να είναι σε θέση να αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία και από τα πόδια του θα περνά σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της Ομόνοιας.

Ναι, είναι νωρίς και το δείγμα είναι μικρό, ενώ τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι πολύ βαριά από τις δυνατές προπονήσεις. Όμως, ο Κανού ξεχώρισε και φαντάζει ικανός να κάνει τη διαφορά στην ομάδα που προετοιμάζει ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Θετικές είναι οι εντυπώσεις και για τον Ράφαελ Λόπες. Ήδη ο Πορτογάλος πέτυχε δυο γκολ στα φιλικά. Μαχητικός, μέσα στις φάσεις, ο 26χρονος επιθετικός, είναι έτοιμος να αυξήσει τον συναγωνισμό με τον Ντέρμπισαϊρ. Επίσης, ο Λεάντρο Γκονζάλες έδειξε καλά στοιχεία. Σαφώς και όλοι θα κριθούν στα επίσημα ματς και σε βάθος χρόνου. Είναι μόλις στο ξεκίνημα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ