aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗλίας Χαραλάμπους: Οι μικροί της Ομόνοιας και η μάχη του τίτλου

Ηλίας Χαραλάμπους: Οι μικροί της Ομόνοιας και η μάχη του τίτλου

Δουλειά προηγούμενων ετών είναι σύμφωνα με τον Ηλίας Χαραλάμπους η ανάδειξη νεαρών Κύπριων ποδοσφαιριστών. Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο βοηθός προπονητής της Χάττα FC, Ηλίας Χαραλάμπους.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιήσουν όλες οι ομάδες νεαρούς Κύπριους, ενώ για τη μάχη του τίτλου απέφυγε να χρήσει ως πρώτο φαβορί το «τριφύλλι».

Οι σχετικές τοποθετήσεις

Από τους πιτσιρικάδες της Ομόνοιας ποιος σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση; «Βλέπουμε και τον Τζιωνή και τον Λοϊζου και τον Κακουλλή. Ο Λοΐζου και ο Τζιωνής έχουν δείξει ότι μπήκαν στα βαθειά, έχουν τρομερή ποιότητα και το μέλλον είναι μπροστά τους. Για να μπουν αυτοί να παίξουν στην Ομόνοια είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει δουλειά προηγουμένως στις ακαδημίες. Δεν είναι εύκολο να γίνει. Και άλλες ομάδες σκέφτονται να βάλουν νεαρούς τώρα που βάζει η Ομόνοια, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο».

Πιστεύεις ότι η Ομόνοια είναι το φαβορί για τον τίτλο; «Είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε για πρώτο φαβορί. Αυτό που βλέπω στην Ομόνοια και θα τη βοηθήσει είναι ότι έχει έρθει ο κόσμος κοντά. Αυτή η συσπείρωση που υπάρχει με τον κόσμο δίνει δυναμική στην Ομόνοια. Έχει το βασικό κορμί, συν οι μετεγγραφές και οι νεαροί πιστεύω ότι είναι στους διεκδικητές του τίτλου. Δεν θα πω αν είναι πρώτο ή δεύτερο, αλλά είναι από τα φαβορί».

Πώς προβλέπεις να εξελιχθεί το πρωτάθλημα; «Ο Απόλλων μπορεί να μην έχει παίξει το ταβάνι του όμως είναι πρώτος, με έναν προπονητή που συνεχίζει εκεί. Η Ανόρθωση επίσης με τον Τιμούρ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάντα ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ ασχέτως από τα άσχημα αποτελέσματα είναι ψηλά στη βαθμολογία. Η ευχάριστη έκπληξη είναι ο φίλος μου ο Χρύσης Μιχαήλ με την Καρμιώτισσα. Έπαιξε με όλες τις μεγάλες ομάδες και είναι εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ