aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ… ζωή συνεχίζεται για την Ομόνοια

Η… ζωή συνεχίζεται για την Ομόνοια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ζητούμενο ήταν η νίκη με οποιονδήποτε τρόπο και η Ομόνοια κατάφερε να την εξασφαλίσει στο πρώτο της φετινό παιχνίδι, έστω και με μπόλικη δόση άγχους. Το πρώτο δείγμα είναι θετικό για την ομάδα που «φτιάχνει» ο Πάμπος Χριστοδούλου, η οποία φάνηκε ότι έχει ακόμη πολλά περιθώριά βελτίωσης σε όλους τους τομείς.

Πάνω απ’ όλα όμως χρειάζεται να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της, αφού από το ημίωρο και μετά έπεσε αισθητά η απόδοσή της και λίγο έλειψε να το εκμεταλλευτεί ο Εθνικός. Στα πρώτα 30 λεπτά, όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι είδαν μια καταιγιστική Ομόνοια που ήξερε πώς να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα, οι παίκτες της έβγαλαν ωραίους αυτοματισμούς και συνδυασμούς, στοιχεία που ζητάει από αυτούς ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Αν και το «τριφύλλι» δημιουργούσε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ στο ημίχρονο, διαπιστώθηκε ένα ζήτημα στην αποτελεσματικότητα που δεν τους επέτρεψε να «κλειδώσει» το πολυπόθητο τρίποντο από νωρίτερα. Πλέον η… ζωή συνεχίζεται για την Ομόνοια, η οποία επικεντρώνεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC το ερχόμενο Σάββατο. Ο χρόνος πάντως άρχισε ήδη να δουλεύει υπέρ της ομάδας του Πάμπου Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ