aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ξεχωριστή, ρομαντική και σπάνια αφιέρωση!

Η ξεχωριστή, ρομαντική και σπάνια αφιέρωση!

Στην σύζυγό του Μάρτα, αφιέρωσε το γκολ του απέναντι στον Ολυμπιακό (3-2) ο επιθετικός της Ομόνοιας Ραφαέλ Λόπες, ο οποίος προέβη σε μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη ανάρτηση στα Social Media.

Φελτχούιζεν και Φιτέσε

Αναλυτικά: «Μάρτα δόθηκε μία ευκαιρία για να αλλάξουν πράγματα τριγύρω. Σου το είπα ότι θα σκοράρω ένα γκολ για σένα πριν από το παιχνίδι και ιδού αγάπη μου κανονίστηκε. Μόνο ο Θεός γνωρίζει τι περνάμε. Μόνο ο Θεός γνωρίζει τι κοστίζει για μένα να είμαι μακριά από σένα και τα αγόρια, ειδικά σε αυτό το σημείο. Πάντα θα αγωνίζομαι με σένα στην καρδιά μου και γι’ αυτό μου δίνεται η δύναμη να παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ εσένα και τα παιδιά μας. Σε σένα Μάρτα, που είσαι μαζί μου για 7 εφτά και πλέον χρόνια, ευχαριστώ πολύ που είσαι η καλύτερη γυναίκα και η καλύτερη μητέρα στον κόσμο. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άντρας στον κόσμο μαζί σου. Σ’ αγαπάω σήμερα, αύριο και για πάντα βασίλισσά μου».

Eπίσημο για Μαργκάσα και Ομόνοια (pic)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ