aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ… τρίχα-κάγκελο με pyroshow και «μείνετε συντονισμένοι»! (vid)

Η… τρίχα-κάγκελο με pyroshow και «μείνετε συντονισμένοι»! (vid)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 με αφορμή το χθεσινό έβδομο φεστιβάλ της το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «Ηλίας Πούλλος». Μάλιστα, οι οργανωμένοι φίλοι του τριφυλλιού με κάμερα drone δημιούργησαν ένα ανατριχιαστικό βίντεο με pyroshow!

Αναλυτικά:

«Η γραμματεία της Θύρας 9 και η υπο-επιτροπή του φεστιβάλ θέλει να ευχαριστήσει πρώτα από όλα όλους όσους πάλεψαν τους τελευταίους τέσσερις μήνες, αλλά και όσους τα έδωσαν όλα χθες για να πραγματοποιηθεί ακόμα ένα εντυπωσιακό φεστιβάλ. Θερμές ευχαριστίες επίσης σε όλο τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στο μεγαλύτερο και μαζικότερο φεστιβάλ που έγινε ποτέ. Μεγαλύτερο και μαζικότερο μέχρι το επόμενο! Γιατί τα παιδιά της γειτονιάς μας ξέρουν να γιορτάζουν!

Υ.Γ.: Αν νομίζετε πως γιορτάσαμε τα 25 μας χρόνια χθες την νύχτα τότε δεν μας ξέρετε καθόλου καλά. Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα 25χρονά θα τα γιορτάσουμε ακόμα πιο εντυπωσιακά τις επόμενες μέρες!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ