aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ... τρελή μέρα του Σέρινταν (video)

Η… τρελή μέρα του Σέρινταν (video)

Μία τρελή και πολυάσχολη μέρα ήταν η σημερινή για τον Κίλιαν Σέρινταν. Ο Ιρλανδός πέταξε για την Πολωνία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, παρουσιάστηκε από τη Γιαγκελόνια και μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της νέας του ομάδας.

Οι πρώτες του εντυπώσεις μετά τη μετεγγραφή του: Ήταν τρελές οι τελευταίες μέρες. Σε 24 ώρες έπρεπε να διευθετηθούν τα πάντα και να έρθω εδώ. Όμως τώρα όλα τελείωσαν και ανυπομονώ να αρχίσουμε.

Αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί και τα στατιστικά του: Προτιμούσα να ήταν ακόμη καλύτεροι, ελπίζω να συνεχίσω έτσι και στη Γιαγκελόνια. Όπως είπα, όμως, ανυπομονώ να αρχίσω με τη Γιαγκελόνια.

Καταλήγοντας, ο Σέρινταν, είπε: Βλέπω γνώριμα πρόσωπα εδώ όπως ο Ιβάν Ρούνιε, αλλά ακόμη και να μην γνώριζα κανένα είναι πολύ φιλικός ο σύλλογος και οι υπόλοιποι θα με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είναι γεμάτο το γήπεδο και μία θερμή ατμόσφαιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ