aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ Θύρα 9 προειδοποιεί… («τσακίστε τους»)

Η Θύρα 9 προειδοποιεί… («τσακίστε τους»)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 σχετικά με τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό, ενώ παράλληλα παραθέτει πληροφορίες για το ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά: «Ακόμα μια απαράδεχτη εμφάνιση για την ομάδα μας. Άμεσα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις αλλά και διορθωτικά μέτρα για να εξαλειφθούν τα αγωνιστικά προβλήματα. Να σηκώσουν όλοι τα μανίκια και να δουλέψουν για να τσακίσουμε τους αντιπάλους μας στα επόμενα παιχνίδια. Δεν συμβαδίζει η μετριότητα και η μιζέρια με την ιστορία μας.

Εμείς συνεχίζουμε κανονικά στα ίδια ντεσιμπέλ. Το Σάββατο προγραμματίζεται άλλη μια Θυραεννιώτικη εκδρομή. Αυτή τη φορά στο εξοχικό. Θα υπάρχουν λεωφορεία από όλες τις πόλεις. Από τον κεντρικό αναχωρούμε με λεωφορείο το Σάββατο στις 14:30 για το fan club των αδελφών μας στη Λάρνακα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή τις επόμενες ώρες! Έχουμε μάθει αλλιώτικα, έχουμε μάθει Θυραεννιωτικα.

Υ.Γ – Σεβασμός στον τεράστιο πράσινο λαό όπου στέκετε εκεί, αγέρωχος, ακούραστος παρά τις ασταμάτητες αποτυχίες και πίκρες που ποτίζεται όλα αυτά τα χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ