aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η Θύρα 9 δεν μας άφησε περιθώρια»

«Η Θύρα 9 δεν μας άφησε περιθώρια»

Η Ομόνοια ανακοινώνει ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου ενάντια στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Το τελευταίο 48ωρο καταβλήθηκε ειλικρινής προσπάθεια ώστε να διασφαλιστεί η ενότητα και η σύμπνοια στις τάξεις του Συλλόγου. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε, κατόπιν πρωτοβουλίας του Διοικητικού Συμβουλίου, συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, και τη Θύρα 9.

Δυστυχώς, η επιμονή της Θύρας 9 σε τελεσίγραφα και εκβιασμούς, μέθοδοι παντελώς ξένοι με τα πιστεύω και τις αξίες της Ομόνοιας, καθώς και η εκπεφρασμένη πρόθεσή της να διακόψει τον αγώνα, δεν αφήνει άλλα περιθώρια.

Μια νέα διακοπή αγώνα, μετά και από τα πρόσφατα γεγονότα του Τσιρείου, θα επιφέρει οδυνηρές κυρώσεις στον Σύλλογο, πλήττοντας ανεπανόρθωτα την οικονομική και αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Εκφράζουμε για άλλη μια φορά τη λύπη μας γι’ αυτή τη στάση και τη δημιουργία κλίματος αντιπαράθεσης και διχόνοιας, σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Καθώς, επίσης, για το ότι η ομάδα οδεύει σε ένα ντέρμπι χωρίς τον 12ο της παίκτη. Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων της Ομόνοιας για την εξέλιξη αυτή.

Δυστυχώς η απόφαση να μην διατεθούν εισιτήρια ήταν η εσχάτη λύση, αλλά υπό τις περιστάσεις κρίθηκε ως επιβεβλημένη, για τη διασφάλιση τόσο των συμφερόντων του Συλλόγου, όσο και της ασφάλειας του κόσμου. Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει άλλη επιλογή από το να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει τον Σύλλογο».

Οριστικό: Δεν παίρνει εισιτήρια η Ομόνοια!

Θύρα 9: «Αν δεν παραιτηθούν, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα διακοπεί»

Το «όχι» στη Θύρα 9 και ο διάλογος

Θύρα 9: «Η έλλειψη λογικών αποφάσεων θα φέρει τον δικό μας παραλογισμό»

«Ιακωβίδη-Χαραλάμπους παραιτηθείτε, αλλιώς αποχή και διακοπή»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ