aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Η Θύρα 9 δεν είναι 15 άτομα»

«Η Θύρα 9 δεν είναι 15 άτομα»

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Θύρα 9 συγχαίρει όλους όσους έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία για να αναδείξουν την νέα επιτροπή.

Αναλυτικά:

«Μπράβο σε όλους όσους έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία για να αναδείξουν την νέα επιτροπή της ΘΥΡΑ 9 που φέτος αποτελείται από 15 άτομα. Τα χθεσινά αποτελέσματα δείχνουν περίτρανα πως η ΘΥΡΑ 9 εκτός από λαμπρό παρελθόν έχει παρον και το κυριότερο μέλλον.

Η νέα επιτροπή όμως δεν θα καταφέρει τίποτα αν δεν έχει τα μέλη της σαν ασπίδα και δόρυ. Η ΘΥΡΑ 9 δεν είναι 15 άτομα. Ελάτε όλοι κοντά, μικροί και μεγάλοι, παλιά αλλά και νέα στελέχη να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από τον κάθε ένα, τους πάντες να παραμιλούν! Η επιτροπή θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα για να εκλέξει την νέα 9μελές γραμματεία όπως προνοεί το καταστατικό της οργανωμένης μας κερκίδας.

Απολαύστε το βίντεο που προβλήθηκε χθες για την χρονιά που μας πέρασε και διερωτηθείτε απλά τι έχει να γίνει αν η ομάδα κάνει τα στοιχειώδη. ΔΥΝΑΤΗ ΘΥΡΑ 9 = ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΜΟΝΟΙΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ