aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ θέση της Ομόνοιας για το δελτίο υγείας νεαρού ποδοσφαιριστή

Η θέση της Ομόνοιας για το δελτίο υγείας νεαρού ποδοσφαιριστή

Καμία ενημέρωση δεν έτυχε η Ομόνοια από τον ΚΟΑ σχετικά με την καταγγελία του Οργανισμού στην Αστυνομία μετά από αίτηση για έκδοση δελτίου υγείας αθλητή συνοδευόμενη από έγγραφα και/ή στοιχεία, τα οποία κατά την εξέταση τους από τον αρμόδιο γιατρό του ΑΣΥΑ, έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες περί της γνησιότητάς τους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του «OMEGA» ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Μιχαηλίδης ανέφερε ότι δεν έχει γίνει κάτι διαφορετικό απ΄ όσα γίνονται σε κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή ακαδημίες.

Διαβάστε επίσης: Μιχαηλίδης: «Δεν θεωρούμε ότι έγινε κάτι σκόπιμο από την Ομόνοια, αλλά…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Καταρχήν να σημειώσουμε πως δεν έχουμε λάβει επίσημη ενημέρωση από τον ΚΟΑ σχετικά με την υπόθεση. Όσο αφορά την ουσία της υπόθεσης, πρόκειται για 16χρονο ποδοσφαιριστή που πρόσφατα ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα μας κάτω των 17 ετών. Η διαδικασία εγγραφής του στην Ομόνοια βρίσκεται σε εξέλιξη, συνεπώς δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι της ομάδας μας. Ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία που ακολουθείται με όλους τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΚΟΑ. Όπως έχω αναφέρει προηγουμένως, δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από τον ΚΟΑ συνεπώς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο λόγος που έχει συμβεί όλο αυτό το σκηνικό».

Aν θεωρούν στην Ομόνοια ότι υπάρχει σκοπιμότητα από πλευράς ΚΟΑ: «Όχι, δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχει γίνει κάτι διαφορετικό από όσα γίνονται σε κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή ακαδημίας. Έχουν κατατεθεί τα ίδια στοιχεία και τα ίδια έγγραφα, όπως γίνεται με τον κάθε ένα. Τίποτα διαφορετικό. Δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω, διότι δεν έχουμε ακόμη επίσημη ενημέρωση από τον ΚΟΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ