aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ τελευταία πρόβα «έβγαλε» 18άδα

Η τελευταία πρόβα «έβγαλε» 18άδα

Τη δεύτερη και τελευταία της προπόνηση στο Ερεβάν πραγματοποίησε απόψε η Ομόνοια, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με την Μπράναντς (τηλεοπτικό από την Cytavision).

Οι πράσινοι προπονήθηκαν στο «Vazgen Sargsyan Republican Stadium», που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση. Χθες, η Ομόνοια προπονήθηκε σε γήπεδο της περιοχής όπου διαμένει. Το ευχάριστο για τον Άγγλο τεχνικό είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή και με το πέρας της σημερινής προπόνησης κατέληξε στη 18άδα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να παρουσιάσει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2 και την ενδεκάδα που άρχισε στο φιλικό με την ΑΕΚ, παρόλο που κάνει και σκέψεις να χρησιμοποιήσει, είτε τον Κλέιτον είτε τον Αγκάγιεφ σε ρόλο επιτελικού μέσου, αλλάζοντας και το σχήμα του σε 4-2-3-1. Στόχος της Ομόνοιας θα είναι η διατήρηση του μηδέν παθητικού, ενώ θα είναι ευχής έργο την ίδια ώρα να σκοράρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ