aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ τελευταία ευκαιρία για Παναγή και Εκίθα

Η τελευταία ευκαιρία για Παναγή και Εκίθα

Ούτε χθες κατάφεραν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι Παναγή και Εκίθα και ως εκ τούτου οι πιθανότητες να προλάβουν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ έχουν ελαχιστοποιηθεί. Αν οι δύο ποδοσφαιριστές προπονηθούν και σήμερα ατομικά, η συμπερίληψή τους στο «αιώνιο» ντέρμπι θα είναι μεγάλη έκπληξη αλλά και ρίσκο, έχοντας μόνο μια προπόνηση (αν κάνουν αύριο) στα πόδια τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Πογκμπά ή το Ράσφορντ της Κύπρου;

Με πιο απλά λόγια, σήμερα είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να προλάβουν να τεθούν στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου. Όσον αφορά στον Κατελάρη, ούτε αυτός προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα, κυρίως για προληπτικούς λόγους αλλά και για ξεκούραση, όμως σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Και τι γίνεται με την… υποδοχή στον Ποτέ;

Απ’ εκεί και πέρα ο Μαντούρο είναι ετοιμοπόλεμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ θυμίζουμε ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν υπολογίζει στον Φαμπρίσιο, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Διαβάστε επίσης: Πού χάθηκε ο Νασιμέντο;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ