aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ σπουδαία και ανθρώπινη κίνηση του αθλητή-ποδηλάτη της Ομόνοιας

Η σπουδαία και ανθρώπινη κίνηση του αθλητή-ποδηλάτη της Ομόνοιας

Την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του μέχρι σήμερα πέτυχε ο αθλητής της ποδηλατικής Ομόνοιας Κωνσταντίνος Παυλίδης  με την ενέργεια του να σταματήσει τον αγώνα όταν ο Χρίστος Φιλοκύπρου (αθλητής τον οποίο κυνηγά ο Κωνσταντίνος στην ορεινή ποδηλασία ) είχε ατύχημα και σοβαρό τραυματισμό.

Ενώ προπορευόταν μερικά δευτερόλεπτα και ο Κωνσταντίνος είχε ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα, δεν το σκέφτηκε καν και σταμάτησε να βοηθήσει τον Χρίστο μέχρι να έρθει η ιατρική βοήθεια. «Κωνσταντίνο έκανες κάτι που θέλει ψυχή, μαγκιά και ήθος. Τέτοιες συμπεριφορές είναι Ομόνοια και είμαστε περήφανοι που είσαι στην οικογένεια μας, τόσο ως αθλητής, αλλά και ως χαρακτήρας. Με την ευκαιρία να ευχηθούμε στον Χρίστο Φιλοκύπρου γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο πετάλι», τονίζεται.

Στο αγωνιστικό μέρος, ήταν εξαιρετική η εμφάνιση της Ομόνοιας για ακόμη μια φορά. Με τον σημερινό αγώνα ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά στην ορεινή ποδηλασία. «Μπράβο σε όλους τους αθλητές, προπονητές, γονείς και τεχνική υποστήριξη για την δυναμική επάνοδο της ομάδας μας στην ορεινή ποδηλασία , συνεχίζουμε την σοβαρή δουλειά για να επιτύχουμε τους στόχους μας στην ποδηλασία δρόμου», τονίζεται.

Αναλυτικά:

θέση στους Παμπαίδες από τον Χρύσανθο Παντελή και ταυτόχρονα Κυπελλούχος Κύπρου, με τον Παναγιώτη Νικηφόρου να τον ακολουθεί στην 2η θέση και ταυτόχρονα 2η θέση στο κύπελλο Κύπρου.

θέση για τον Κωνσταντίνο Παυλίδη στους Έφηβους και ταυτόχρονα 2η θέση στο Κύπελλο Κύπρου.

θέση για τον Giorgi Rokva στους Άνδρες.

θέση για την Ελένη Κουκουμά στις Νεανίδες και ταυτόχρονα 4η θέση στο Κύπελλο Κύπρου.

θέση για τον Μιχάλη Παντελή, 2η και ταυτόχρονα θέση στο πρωτάθλημα και κύπελλο Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ