aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ σημαντικότητα, ο σεβασμός και οι πίτσες!

Η σημαντικότητα, ο σεβασμός και οι πίτσες!

Για την τεράστια νίκη με 5-2 επί της ΑΕΚ, μίλησε και ο Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος κατά την άποψή μας ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Απολαυστικός και με άπταιστα ελληνικά για άλλη μία φορά ο αρχηγός του «τριφφυλιού», δήλωσε αρχικά στην Primetel:

«Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς. Η ΑΕΚ μείωσε σε 1-2, αλλά ευτυχώς μετά κάναμε το 3-1 και ηρεμήσαμε, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα. Γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή και δύσκολη ομάδα με καλούς παίκτες. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, να δώσουμε απάντηση και να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Σεβόμαστε την Αλκή, πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα ήταν μόνο 3 βαθμοί».

Καταλήγοντας, ο συνάδελφος Βόρις Καραγιάννης τον ρώτησε χαριτολογώντας για ποιο λόγο έτρωγαν πίτσα οι ποδοσφαιριστές και αν αυτό συνέβη για να γιορταστεί η επιτυχία ή κάποιο άλλο γεγονός: «Δεν τρώμε πίτσα γιατί κερδίσαμε, πάντα έχουμε πίτσες και τρώμε μετά από αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ