aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ σεζόν της Ομόνοιας περνά από το Τσίρειο

Η σεζόν της Ομόνοιας περνά από το Τσίρειο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Χωρίς ίχνος υπερβολής, η Ομόνοια παίζει σήμερα στο Τσίρειο όλη της σεζόν απέναντι στην ΑΕΛ (17:00 Cytavision 1 & Active 107.4 – 102.5). Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν στο «τριφύλλι» νέες απώλειες βαθμών, εάν θέλει να διατηρήσει έστω και τις λιγοστές ελπίδες που έχει για κατάληψη της 4ης θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η διαφορά που χωρίζει τους πράσινους από την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στο τέταρτο σκαλοπάτι του πίνακα κατάταξης, είναι τεράστια και σε περίπτωση νέας αποτυχίας σήμερα, ενδεχομένως η απόσταση να ανοίξει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που θα αρχίσουν να λιγοστεύουν και τα παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτούς επέλεξε ο Πέτεφ για το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Επομένως, γίνεται αντιληπτή η σημασία του αγώνα στο γήπεδο της Λεμεσού για Ομόνοια, η οποία καλείται να δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα και να πάρει το ζητούμενο για να μείνει ζωντανή στο κόλπο της εξόδου στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η φετινή παράδοση θέλει τους πρωτευουσιάνους να έχουν βρει το… κουμπί της ΑΕΛ, την οποία κέρδισαν στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις έστω και δύσκολα, όμως για να τριτώσει το καλό θα πρέπει οι παίκτες που θα αγωνιστούν να καταθέσουν ότι έχουν και δεν έχουν.

Το θετικό για τον Ιβάιλο Πέτεφ είναι πως τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν λιγοστέψει σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Δημητρίου, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ η χρησιμοποίηση των Χριστοφή και Μιχαΐλοφ εναπόκειται στην κρίση της τεχνικής ηγεσίας. Πάντως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Βούλγαρος τεχνικός του «τριφυλλιού» να προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με τον κάπτεν-Τζίμη είναι αλλιώς…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ