aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ σχέση Κλωναρίδη και Μπαντιμπάνγκα

Η σχέση Κλωναρίδη και Μπαντιμπάνγκα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αν ο Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα είχε αποχωρήσει από το ρόστερ της Ομόνοιας, αφού αυτή είναι και η πρόθεση του συλλόγου με εισήγηση του Νταμπίζα, τότε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης εκτός απροόπτου θα ανήκε ήδη στο ρόστερ των πρασίνων. Ο τεχνικός διευθυντής αναμένει τις εξελίξεις με τον Βέλγο εξτρέμ, ώστε να ανοίξει άλλη μια θέση στο ρόστερ.

Παράλληλα, τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν από το συμβόλαιο που διατηρεί ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα δαπανηθούν για την προσθήκη του «Κλώνα». Ουσιαστικά ο Βελγο-έλληνας ποδοσφαιριστής θα έλθει να αντικαταστήσει τον Μπαντιμπάνγκα αφού πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Θα ήταν ευχής έργον εάν στην Ομόνοια έφθανε πρόταση για τον Μπαντιμπάνγκα, το σωματείο να έπαιρνε και κάποια χρήματα κάνοντας το έργο του Νταμπίζα πιο εύκολο. Στον σύλλογο της Λευκωσίας φαίνεται να θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια, προσδοκώντας σε ενδιαφέρον άλλης ομάδας.

Σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούν σε πιθανό τερματισμό του συμβολαίου που διατηρεί το σωματείο με τον Βέλγο, καταβάλλοντάς του ως αποζημίωση τρεις μηνιαίους μισθούς όπως προνοεί το συμβόλαιό του.

Πληροφορίες του «Goal» από την Ελλάδα κάνουν λόγο πως ο Κλωναρίδης δεν είναι αρνητικός να συνεργαστεί εκ νέου με τον Νταμπίζα. Τρέφει εκτίμηση στον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας αφού ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε σ’ αυτόν και τον πήρε στον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος άσος αναμένεται να είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού» της Ελλάδας για το φιλικό με την Ομόνοια την Πέμπτη και τίποτα δεν αποκλείεται.

Τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού επιμένουν ότι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι. Με το «τριφύλλι» να έχει ενισχυθεί στις θέσεις τις επίθεσης, ενώ αναζητά ακόμα έναν επιθετικό, ο Κλωναρίδης έχει αντιληφθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό προπονητή και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας στην οποία θα είναι βασικό στέλεχος.

Χθεσινό δημοσίευμα στην οπαδική ιστοσελίδα paomazisou.gr, ανέφερε: «Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, με πιθανότερο προορισμό αυτή την στιγμή να αποτελεί η Ομόνοια, του Νίκου Νταμπίζα». Αυτή η βαλίτσα δεν θα τραβήξει και πολύ ακόμη. Οι προσεχείς μέρες κρίνονται σημαντικές για πιθανό γάμο Ομόνοιας – Κλωναρίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ