aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ σ-έξι Ομόνοια του Πάμπου! (video & pics)

Η σ-έξι Ομόνοια του Πάμπου! (video & pics)

Βελτιωμένη παιχνίδι με παιχνίδι η Ομόνοια η οποία σήμερα έδωσε το τέταρτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους. Οι πράσινοι επικράτησαν 6-0 επί της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ να σημειώνει χατ-ρικ από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να μετατρέψει τις πλείστες ευκαιρίες σε γκολ. Στα θετικά, το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ζαρκίνιο (το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα των πρασίνων), ενώ η παρουσία της ομάδας σε όλο το πρώτο 45λεπτο άφησε θετικά μηνύματα αφού αναπτυσσόταν με πολύ καλό ρυθμό.

Στο δεύτερο μέρος, παρά τις αλλαγές από τον Κύπριο κόουτς, η Ομόνοια συνέχισε να πιέζει και να κάνει το παιχνίδι της, ενώ ο Λόπες σκόραρε το 3ο προσωπικό του γκολ, και το 4ο των πρασίνων στο σημερινό παιχνίδι. Ο Πορτογάλος από το ύψος της περιοχής έπιασε το δυνατό σουτ νικώντας τον τερματοφύλακα της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν. Ωστόσο οι πράσινοι ανέβασαν κι άλλο τον δείκτη του σκορ, με τον Χριστοφή να δίνει στον Τουρέ και ο τελευταίος με ήρεμο πλασέ έκανε το τελικό 5-0, ενώ ο Κατσαντώνης με δυνατό σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Ομόνοια: Παναγή (46′ Φελτχούιζεν/ 84′ Αντωνίου), Δημητρίου (70′ Παναγιώτου), Μαργκάσα (46′ Καντέ), Εκίθα (55′ Φραγκέσκου), Κατελάρης, Σοάρες (70′ Μπρέβελντ), Κανού (46′ Μαδούρο), Γκονζάλες, Τζαρσίνιο (70′ Αζίζ), Λόπες (70′ Κατσαντώνης), Νταρμπισάιαρ (63′ Τουρέ).

Δείτε πιο κάτω το live της αναμέτρησης, καθώς και το live streaming από πλευράς Ομόνοιας!


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ