aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ «ψήφος» των Χριστοφή - Ενρίκες και τα δεδομένα με Αλμπίν - Λοέ

Η «ψήφος» των Χριστοφή – Ενρίκες και τα δεδομένα με Αλμπίν – Λοέ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους ήταν εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, και εφόσον το προσεχές διάστημα δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, δείχνει ότι είναι πιθανό η Ομόνοια να πάει κομπλέ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Οι Χριστοφή και Ενρίκες, που δεν ήταν στην αποστολή στο προηγούμενο ματς λόγω τραυματισμού, αναμένεται να είναι έτοιμοι.

Επίσης, θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση οι Αλμπίν και Λοέ για να διεκδικήσουν θέση στην αποστολή. Ειδικά για τον Ουρουγουανό επιτελικό μέσο ο κόσμος ανυπομονεί να τον δει να αγωνίζεται σε επίσημο ματς της ομάδας αφού έχει ακούσει τα καλύτερα για την ποιότητά του, ενώ συνοδεύεται και από καλό βιογραφικό. Οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές είναι απ’ αυτούς που θεωρούνται «ενδεκαδάτοι», γεγονός που θα αυξήσει τις επιλογές του Ολίβα, ενόψει ακόμη ενός ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Αλήθεια, περίμενε κανείς τέτοιο «δέσιμο»;

Οι πράσινοι προπονήθηκαν χθες το απόγευμα, ενώ το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση. Με το πέρας της οποίας ο Ισπανός τεχνικός θα παραχωρήσει ρεπό για το Σαββατοκύριακο. Το επόμενο ραντεβού στο «Ηλίας Πούλλος» θα δοθεί για τη Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα, όπως ενημέρωσε η Ομόνοια Ποδόσφαιρο, διατίθενται σε προπώληση τα εισιτήρια για τον αγώνα της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα, που θα γίνει Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, στο ΓΣΠ. Πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: Δυτική κάτω 15 ευρώ και Platinum 20 ευρώ. Δυτική πάνω και ανατολική: €15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό. VIP 306: €20. Βόρεια: Οικογενειακό €10 και €1 (θα πρέπει το κανονικό να συνδυάζεται με τουλάχιστον ένα παιδικό). Μεμονωμένα €10. Τα σημεία πώλησης: Εκδοτήρια «Ομόνοια – PrimeTel», Online Ticketing, ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας και Λεμεσού. Έκδοση Κάρτας Φιλάθλου γίνεται και στο Εκδοτήριο «Ομόνοια – PrimeTel».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ