aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Η πρώτη αποχώρηση από την Ομόνοια»

Σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα, Sdna.gr, ο Κωνσταντίνος Κότσαρης το ερχόμενη καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό αφού στην Ομόνοια αγωνίζεται υπό μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά: «Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση των Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι ο νεαρός τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Κότσαρης. Ο Κότσαρης τη φετινή σεζόν είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από το τριφύλλι στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Ομόνοια, ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς ένα σοβαρός τραυματισμός στην προπόνηση της ομάδας τον κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Η απόφαση των Μαρίνου Ουζουνίδη και Νίκου Λυμπερόπουλου είναι το προσεχές καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Η συγκεκριμένη επιλογή στηρίζεται στο γεγονός ότι τόσο ο προπονητής όσο και ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων πιστεύουν στο ταλέντο και τις ικανότητες του νεαρού τερματοφύλακα. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί πως το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Στέφανου Κοτσόλη, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση ανανέωσης.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο έμπειρος τερματοφύλακας θα ‘’κρεμάσει’’ τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ή θα αναζητήσει επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όμως σε κάθε περίπτωση θα αποτελέσει παρελθόν από το “τριφύλλι”.

Με δεδομένη την παρουσία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στο ρόστερ της επόμενης σεζόν ο Κωνσταντίνος Κότσαρης θα τον πλαισιώσει στην τριάδα των τερματοφυλάκων της ομάδας, ενώ παραμένει ανοιχτό το μέλλον του Λουκ Στιλ με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ της αποχώρησης του Άγγλου τερματοφύλακα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ