aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ πρώην σύζυγος του Νικουλέσκου θυμήθηκε «on air» την Ομόνοια

Η πρώην σύζυγος του Νικουλέσκου θυμήθηκε «on air» την Ομόνοια

Η ηθοποιός, μοντέλο και τώρα παρουσιάστρια στη ρουμανική τηλεόραση, Ντιάνα Μουντεάνου θυμήθηκε τον πρώην σύζυγό της Κλαούντιου Νικουλέσκου και το σύντομο πέρασμά του από την Ομόνοια.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όπου οι Τάνια Πόπα και ο Αντρέας Πετρέσκου φιλοξενήθηκαν για να παρουσιάσουν το τραγούδι τους «Σ’ αγαπώ, αλλά εσύ όχι», βλέποντας τη φανέλα του άνδρα καλεσμένου της, ακομπλεξάριστη παρά το γεγονός ότι έχει χωρίσει με τον πρώην παίκτη του «τριφυλλιού» έριξε την ατάκα της.

«Η μπλούζα σου είναι σαν την εμφάνιση της Ομόνοιας Λευκωσίας», ήταν το σχόλιο της, για να πάρει την απάντηση από τον Πετρέσκου: «Δεν είμαι πολύ καλός στο ποδόσφαιρο. Υποστηρίζω όμως τη Δυναμό».

Για όσους δεν θυμούνται τον Κλαούντιου Νικουλέσκου, αποτέλεσε ένα από τα πολλά μετεγγραφικά «μπαμ» της Ομόνοιας το καλοκαίρι του 2008, επί προεδρίας Μιλτιάδη Νεοφύτου. Η κάθοδος του Ρουμάνου μεσοεπιθετικού στην Κύπρο αποτέλεσε έκπληξη βάσει του βιογραφικού που κουβαλούσε και χρειάστηκε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να πεισθεί και να πει το «ναι».

Στους «πράσινους» παρέμεινε όμως μόνο για ένα εξάμηνο και επέστρεψε στη Δυναμό Βουκουρεστίου, ακολούθως αγωνίστηκε στην Κλουζ για δύο σεζόν και έπειτα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αρχίζοντας την προπονητική του καριέρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για diana munteanu claudiu niculescu

Αποτέλεσμα εικόνας για diana munteanu

Αποτέλεσμα εικόνας για diana munteanu

Αποτέλεσμα εικόνας για diana munteanu

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ