aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ… πιο «καυτή» μετεγγραφική εβδομάδα

Η… πιο «καυτή» μετεγγραφική εβδομάδα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η εβδομάδα που θα μας… καλωσορίσει, θα είναι μία από τις πιο σημαντικές σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ της Ομόνοιας. Οι επαφές που είχε μέσα στο σαββατοκύριακο ο προπονητής του «τριφυλλιού» Πάμπος Χριστοδούλου με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς του στόχους, θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό το πόσο κοντά είναι κάποιοι παίκτες για να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας στην ομάδα.

Το αφεντικό των πρασίνων ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να πείσει αρκετούς παίκτες να πουν το πολυπόθητο «ναι», έτσι ώστε μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν μαζικές ανακοινώσεις, που θα χαροποιήσουν τους οπαδούς της Ομόνοιας. Το μεγαλύτερο εμπόδιο που παρουσιάστηκε στον δρόμο του Πάμπου Χριστοδούλου για να «ψήσει» κάποιους παίκτες να φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, ήταν το οικονομικό και η «περίοδος χάριτος» στην καταβολή του μισθού.

Μετά τον Μαμαντού Καντέ που ανακοινώθηκε από την Ομόνοια, ο επόμενος παίκτης που αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο είναι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, Κάρλος Σιλβέιρα ντα Γκράσα. Ο Κάι -όπως είναι γνωστός- αναμενόταν σήμερα στη χώρα μας για να περάσει τις επόμενες ημέρες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Την ίδια διαδρομή και διαδικασία αναμένεται να ακολουθήσουν οι Ρούι Πέδρο και Ζαΐλσον Αραούζο, με τους οποίους το «τριφύλλι» φαίνεται πως έχει συμφωνήσει προφορικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ