aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ πιο ακριβή μετεγγραφή της Ομόνοιας…

Η πιο ακριβή μετεγγραφή της Ομόνοιας…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Είναι αλήθεια πως ένα από τα αγωνιστικά «νοσήματα» της Ομόνοιας κατά τα τελευταία χρόνια, είναι η απουσία ενός επιτελικού μέσου, με μεγάλη προσφορά. Τελευταίος με τεράστια προσφορά κι αξέχαστες εμφανίσεις, ήταν ο Νούνο Ασίς, ο οποίος αποχώρησε από την Ομόνοια στα 38 του, το Καλοκαίρι του 2016, κρεμώντας και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Κι ακόμη οι Ομονοιάτες τον λησμονούν και λαχταρούν έναν τέτοιο παίκτη…

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έτοιμος ο Καταλανός, αργεί ο Παναγή, τι ισχύει με Τζιωνή

Επειδή οι αποτυχίες και τα λάθη, διδάσκουν στη ζωής μας, πόσω μάλλον στο ποδόσφαιρο, η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων θα επιδιώξει να μην επαναληφθεί ενδεχόμενο λάθους στην προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα οργανώνει παιχνίδι και θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της ανασταλτικής και της επιθετικής λειτουργίας.

Διαβάστε επίσης: Ξεχωρίζει με τη δουλειά του ο δουλευταράς Μπεργκ

Ένα ποιοτικό «δεκάρι» με παραστάσεις που να «φωνάζει» πως είναι ικανός να κάνει τη διαφορά, να διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αντίληψη χώρου, καλά κτυπήματα στις στατικές φάσεις και να «γεννηθούν», είτε να επιτευχθούν πολλά γκολ από τα πόδια του. Να είναι δηλαδή ποδοσφαιριστής που από μόνος σου σε κάποιες στιγμές, να είναι σε θέση να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του, όταν αυτή τα βρει σκούρα.

Διαβάστε επίσης: Τους… άφησε να ανασάνουν ο Μπεργκ, βόλτα στη Πολωνία (pic)

Για να έλθει τέτοιος παίκτης στην Ομόνοια, Νεόφυτος Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ στοχεύουν ψηλά για την καλύτερη δυνατή επιλογή από αυτές που έχουν στη λίστα τους. Και κυπριακές ομάδες οι οποίες δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, συνηθίζουν να κάνουν υπομονή χρόνου τα καλοκαίρια, καθότι πολλές φορές οι ακριβοί για τα κυπριακά δεδομένα ποδοσφαιριστές, μειώνουν τις απαιτήσεις τους όσο δεν βρίσκουν ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Από βδομάδας (και) ο Ουζόχο

Σίγουρα το έργο της αξιολόγησης δεν είναι και το πιο εύκολο για να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά, και για να μειωθεί το ρίσκο και να αυξηθεί το ποσοστό επιτυχίας, δεν αποκλείεται τα περισσότερα χρήματα να δαπανηθούν για τον «μαέστρο». Η πιο ακριβή φετινή μετεγγραφή δηλαδή, να αφορά στο «δεκάρι».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τι κρατάμε από τα δύο φιλικά της προετοιμασίας

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, η Ομόνοια δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε σύναψη συνεργασίας τουλάχιστον με άλλους 2-3 ποδοσφαιριστές. Οπόταν, έπονται ανακοινώσεις μετεγγραφών, τις οποίες ο κόσμος της ομάδας αναμένει με ανυπομονησία. Ειδικά για τον επιτελικό μέσο που λέγεται πως θα είναι από το πάνω ράφι. Ο Λάρκου ξέρει πού βαδίζει, δεν πιέζεται χρονικά και εκφράζει τη σιγουριά ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και μέχρι τον Αύγουστο θα έχει σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ