aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ «πάσα» στον Ολίβα για... το δεύτερο μισό του Ντάρμπισαϊρ

Η «πάσα» στον Ολίβα για… το δεύτερο μισό του Ντάρμπισαϊρ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στις 25 Αυγούστου, στο ματς της πρεμιέρας με την Αλκή, ο Δημήτρης Χριστοφή αγωνίστηκε μόλις για ένα τέταρτο περίπου αφού ακολούθως αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού. Είχε υποστεί διάστρεμμα. Η απουσία του στα ματς που ακολούθησαν ήταν αισθητή. Ποδοσφαιριστής με ταχύτητα, διεισδυτικότητα, καλή μπαλιά και δυνατό σουτ. Δεν είναι υπερβολή να λεχθεί πως είναι… το δεύτερο μισό του Ντάρμπισαϊρ, με τον οποίο έχουν καλή συνεργασία. Να ακόμη ένας λόγος που επηρέασε την έως τώρα παραγωγικότητα του Άγγλου επιθετικού, σε συνδυασμό και με τον τρόπο που θέλησε έως τώρα να παρουσιάσει την ομάδα του Ολίβα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κινήθηκε νομικά για την «Ομόνοια 1948»

Ο Χριστοφή επέστρεψε μέσω εθνικής ομάδας, αφού αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο (πέρασε στον αγώνα στο 72’) απέναντι στη Βουλγαρία. Ίσως αύριο να τον δούμε και στο αρχικό σχήμα. Εξέλιξη θετική (και) για την Ομόνοια αφού θα ανοίξει τον δρόμο στον Ολίβα για να επαναφέρει τον ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μετά τις δύο σερί ήττες, το επόμενο ματς κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό για την Ομόνοια και η παρουσία του Χριστοφή αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που θα καταβάλει για να φύγει με το «διπλό» από το «Αμμόχωστος».

Ναι, ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί από μόνος του να αλλάξει την εικόνα της Ομόνοιας. Ωστόσο, θα είναι μια κίνηση που θα οδηγήσει σε αυτή την κατεύθυνση, την ώρα που και ο Ολίβα θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα με τις επιλογές του αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού. Ακόμη, οι Ζίβετς, Ενρίκες, Γκαφούρ και Κούσουλος, είναι ποδοσφαιριστές που «φλερτάρουν» με την ενδεκάδα και ο Ισπανός προπονητής καλείται να τους εμπιστευθεί, προσδοκώντας ότι θα συμβάλουν στην προσπάθεια καλής παρουσίας της ομάδας και κυρίως επανόδου της στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ