aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ώρα του… μασκοφόρου Αλμπίν

Η ώρα του… μασκοφόρου Αλμπίν

Η ετοιμότητα του Χουάν Αλμπίν αναμένεται να βοηθήσει την Ομόνοια να ανεβάσει την ποιότητά της μεσοεπιθετικά. Άλλωστε, ο Ουρουγουανός άσος έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό, είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ικανός να κάνει τη διαφορά. Ο 32χρονος άσος, λοιπόν, εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και μέχρι την επόμενη Κυριακή, που η Ομόνοια θα φιλοξενήσει το Παραλίμνι θα είναι έτοιμος και διαθέσιμος.

Διαβάστε επίσης: Το κτύπημα σε Αλμπίν και η εξήγηση για την μάσκα

Ο Αλμπίν προπονείται το τελευταίο διάστημα με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία), καθώς δέχθηκε κτύπημα στη μύτη κατά τη διάρκεια διτέρματος και για προληπτικούς λόγους φορά τη μάσκα. Το πρόβλημα που αποκόμισε δεν είναι κάτι το ανησυχητικό για να του στερήσει την παρουσία στην αποστολή της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι. Την ίδια ώρα, έτοιμος είναι και ο Λοέ, άλλη μια επιλογή για τη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Αυξημένες επιλογές στο πλάνο του Ολίβα

Εξάλλου, ο Κατελάρης πάτησε προχθές χορτάρι και μάλιστα έκανε ασκήσεις με την μπάλα. Σίγουρα η επάνοδός του αργεί, όμως είναι μια σημαντική πρόοδος για τον διεθνή μεσοαμυντικό. Ο Χριστοφή ακολουθεί πρόγραμμα στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία. Θα χάσει σίγουρα το ματς με το Παραλίμνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ