aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΗ ονοματολογία, ο Εμανουέλ και οι δύο Ελλαδίτες

Η ονοματολογία, ο Εμανουέλ και οι δύο Ελλαδίτες

TOY HΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι της ανακοίνωσης του «διαζυγίου» ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Πάμπο Χριστοδούλου και ήδη ξεκίνησε η ονοματολογία για το διάδοχο του Κύπριου τεχνικού. Πριν ακόμα εκδοθεί το «διαζύγιο» ακούστηκαν τα ονόματα των Τόνι Σαβέφσκι, Τιμούρ Κετσπάγια, Κώστα Καϊάφα, Χριστάκη Χριστοφόρου και Νεόφυτου Λάρκου, ενώ εδώ και λίγη ώρα «παίζει» και το όνομα του Νικόδημου Παπαβασιλείου.

Χάρηκε με κάτι στην Ομόνοια ο Ασίς; (pic)

Aκόμα μία απόφαση του Δ.Σ. της Ομόνοιας

Πέραν, όμως από αυτές τις περιπτώσεις προπονητών, ακόμα τρεις έχουν προταθεί στο «τριφύλλι». Ο ένας είναι ο γνώριμός μας από το πέρασμά του στον Απόλλωνα, Πέδρο Εμανουέλ. Οι άλλοι δύο είναι σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, οι Ελλαδίτες Σάκη Τσιώλη και Γιάννη Αναστασίου.

H αποχώρηση Πάμπου δεν θα είναι το μόνο μέτρο

Αναμένεται βέβαια πως θα προταθούν δεκάδες ακόμα ονόματα, με τη διοίκηση Αντώνη Τζιωνή να καλείται να καταλήξει σε μία μικρή λίστα και να αξιολογήσει με πάσα προσοχή ποιος θα είναι ο ιδανικός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μέχρι τότε, άπαντες πρέπει να κρατάνε μικρό καλάθι και να μην θεωρούν πως ότι γράφεται ή ακούγεται θεωρείται και δεδομένο.

Από τις Πλάτρες στο τέλος 54 λέξεων…

Οριστικό: Τέλος ο Πάμπος από την Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ